Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse din brukeropplevelse samt forbedre våre nettsider. For å finne ut mer om hva informasjonskapler er, hvordan vi bruker dem og hvordan du kan slette dem, se vår erklæring om informasjonskapsler.
Ved å fortsette bruken av denne nettsiden, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.
ONS Young – de som skal endre spillereglene
På denne måten inviterer ONS  elever fra videregående skoler i Stavanger-regionen til parallell-arrangementet «ONS Young».

Velkommen til ExxonMobils ONS-stand
ExxonMobil Exploration and Production Norway AS ønsker alle velkomne til vår stand ved ONS-utstillingen og konferansen 29. august til 1. september 2016.

Sci-Tech Challenge på Universitetet i Stavanger
8. mars møter 178 ungdommer i Tjodhallen ved Universitetet i Stavanger (UiS) for å finne innovative løsninger på en felles energiproblemstilling.

Finn din bensinstasjon via Arkivverket
I dag slipper Arkivverket nær 600 historiske fotografi av Esso-stasjoner fra hele Norge og oppfordrer samtidig til nasjonal dugnad: Hjelp Arkivverket med å stedfeste fotografier av bensinstasjoner over hele landet, og del dine minner og historier.

leting

ExxonMobil har vært en aktiv aktør på letesiden i Norge siden 1965, da Esso Norge AS ble tildelt de første tre utvinningstillatelsene på norsk kontinentalsokkel.

ringhorne

ExxonMobil er, etter Statoil og Petoro, den største produsenten av olje og gass på norsk kontinentalsokkel med eierandeler i over 20 produserende olje- og gassfelt.

refinery

Raffineriet på Slagentangen i Vestfold omformer råolje til drivstoffer for sjø-, land- og lufttransport samt oppvarmingsprodukter.

Esso MasterCard

Med Esso MasterCard kan du handle varer og tjenester og få inntil 45 dager rentefri betalingsutsettelse.

Esso Card

Ta kontakt med oss for å få tilbud på firmakort – små og store firmabiler.

Mobil1

Verdens ledende syntetiske motorolje.

Esso Energi

Esso Energi AS er totalleverandør av fyringsolje, parafin og dieselprodukter til privat og bedriftsmarkedet.

Vallø prosjektet

Informasjon om miljøopprydningstiltaket på Vallø.