Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse din brukeropplevelse samt forbedre våre nettsider. For å finne ut mer om hva informasjonskapler er, hvordan vi bruker dem og hvordan du kan slette dem, se vår erklæring om informasjonskapsler.
Ved å fortsette bruken av denne nettsiden, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.
To forskerpriser ved NTNU tildelt
ExxonMobil har tildelt årlige forskerpriser til to doktorkandidater ved NTNU i Trondheim.

Esso Norge AS positiv til fritak for el-sertifikat
Esso Norge AS er meget positiv til regjeringens forslag om å frita raffineribransjen fra plikten til å kjøpe el-sertifikater.

Esso Norge oppgraderer Slagenraffineriet
Et nytt vakuum-destillasjonstårn installeres ved Slagenraffineriet, noe som gjør det mulig å produsere vakuum gassolje, et mellomprodukt som brukes til produksjon av ferdigprodukter som diesel. Oppgraderingen bygger på raffineriets erfaringer med tiltak som har bedret energieffektiviteten med hele 25 prosent siden 1990.

leting

ExxonMobil har vært en aktiv aktør på letesiden i Norge siden 1965, da Esso Norge AS ble tildelt de første tre utvinningstillatelsene på norsk kontinentalsokkel.

ringhorne

ExxonMobil er, etter Statoil og Petoro, den største produsenten av olje og gass på norsk kontinentalsokkel med eierandeler i over 24 produserende olje- og gassfelt.

refinery

Raffineriet på Slagentangen i Vestfold omformer råolje til drivstoffer for sjø-, land- og lufttransport samt oppvarmingsprodukter.

Esso MasterCard

Med Esso MasterCard kan du handle varer og tjenester og få inntil 45 dager rentefri betalingsutsettelse.

Esso Card

Ta kontakt med oss for å få tilbud på firmakort – små og store firmabiler.

Mobil1

Verdens ledende syntetiske motorolje.

Esso Energi

Esso Energi AS er totalleverandør av fyringsolje, parafin og dieselprodukter til privat og bedriftsmarkedet.