Hopp til hovedinnhold
Søk

Bli ingeniør

Ingeniører utgjør en verden av forskjell. De tar på seg dagens vanskeligste utfordringer og kommer opp med nye løsninger som gjør folks liv bedre – både i dag og i morgen. Oppdag BeAnEngineer.com.

Ingeniører samarbeider og er kreative ... de er problemløsere. Hver utfordring har en løsning – i ingeniørenes verden finnes det et mylder av løsninger for enhver utfordring … Ingeniører jobber i grupper for å utvikle elegante løsninger, utvikle og bygge praktiske redskaper som gjør hverdagslivet tryggere og mer tilfredsstillende.

Ingeniører bidrar til å forme fremtiden. Enten det gjelder utvikling av nye drivstoffkilder, mer effektiv administrering av energiressurser eller å utforske universets ytterkanter, er det ingeniører som får det til … 

Men i USA velger ikke nok studenter en karriere innen ingeniørkunst. ExxonMobil er forpliktet til å inspirere og forberede studenter som velger denne viktige og givende karriereveien.

Programmer 

ExxonMobil støtter University of Alaska sitt ANSEP-program (Alaska Native Science and Engineering Program), som jobber med elever fra ungdomsskolealder, for å øke universitetsdeltakelse og opprettholdelse av deltakernivået for ingeniørutdanningen. 

Harris Foundation, som ble startet av astronaut Bernard Harris, sørger for underholdende og akademisk berikende sommerleirer for ungdomsskoleelever fra ulike samfunnslag. Disse artige leirene gir elevene muligheten til å utforske STEM på en høyskole. Siden 2006 har over 8700 elever deltatt. 

The Hispanic Heritage Foundation, i samarbeid med ExxonMobil, identifiserer, støtter opp om og forbereder latinamerikanske ledere. Hispanic Heritage Youth Awards anerkjenner utmerkelser innen matematikk og ingeniørkunst, mens Latinos on the Fast Track, eller LOFT, gir veiledning og råd til lovende latinamerikanske STEM-studenter. 

Society for Hispanic Professional Engineers jobber for å bedre USAs posisjon i STEM ved å bygge en sterk og dyktig arbeidsflokk. ExxonMobil sponser aktiviteter og begivenheter som når ut til unge latinamerikanere og oppmuntrer dem til STEM-relaterte karrierer. 

I over 20 år har ExxonMobil støttet Society of Women Engineers og deres programmer som oppfordrer kvinner til å velge karrierer innen ingeniørvitenskap. Invent It! Build It!, er et årlig signaturprogram som introduserer jenter til de spennende delene av ingeniørvitenskapen. 

Sammen med samarbeidspartneren E-Week arrangerer ExxonMobil årlige arrangement Introduce a Girl to Engineering Day på bedrifter over hele landet, for en morsom og interaktiv ingeniør-dag, med det formål å nå ut til elever på ungdomsskolenivå når de skal velge sine kurs. 

SECME, Inc. er en strategisk allianse mellom skoler, universiteter, bransje- og myndighetsrepresentanter som samarbeider for å forberede unge mennesker fra minoriteter for STEM-relaterte karrierer. ExxonMobil gir flere direkte bidrag til organisasjonen for å utvikle ingeniører, bl.a. et sommerinstitutt for lærere. 

ExxonMobil gir høyskolestipender til latinamerikanske studenter som planlegger å utdanne seg innen ingeniørvitenskap, gjennom Hispanic Scholarship Fund, en organisasjon som søker å øke utdanningsnivået blant latinamerikanske studenter I USA. 

Spelman College og ExxonMobil samarbeidet om å opprette Women in Science and Engineering (WISE), et program rettet mot afroamerikanske kvinner med gode akademiske resultater som ønsker å utdanne seg innen naturvitenskap. Programmet gir dem veiledning og støtte. Disse unge kvinnene går senere ut fra et felles ingeniørprogram på Georgia Tech. 

Les flere artikler:

Lukk