Hopp til hovedinnhold
Søk

En kikk: ExxonMobils helsekultur

ExxonMobil har fokus på ansattes helse Vår amerikanske Culture of Health program (CoH) er et solid og bevisbasert program, som er utviklet for å bygge opp om våre ansattes helse og redusere kostnadene forbundet med helsevern. 

CoH bruker ulike komponenter til å fremme velvære og en sunn livsstil: evaluering av personlig helse, helsesjekker, helserådgivning og opplæringsaktiviteter på arbeidsstedet. Disse aktivitetene hjelper de ansatte med å håndtere helsemessige utfordringer som f.eks. fysisk aktivitet, ernæring, stress og forebygging av sykdommer. Hvert år kan ansatte tjene kontantbelønninger og få nyttig helseinformasjon ved å gjennomføre bestemte deler av programmet. Dette programmet er tilgjengelig for alle ExxonMobil-ansatte i USA og deres familiemedlemmer (18 eller eldre) og som er kvalifisert for medlemskap i en av ExxonMobils helseforsikringsprogrammer. Pensjonister som er medlemmer i ett av ExxonMobils helseforsikringsprogrammer, er også kvalifiserte for deltakelse.

  • Formålet til Culture of Health

    Å bedre ansattes helse, velvære og produktivitet ved å skape et arbeidsmiljø som aktivt og konsekvent styrker, fremmer og støtter sunne vaner. 

 

Andrew Hanna, en salgssjef i kontoret vår i Fairfax i Virginia, ble engasjert i CoH-programmet i sitt først år hos ExxonMobil, da han fant det utfordrende å opprettholde en sunn livsstil. Å flytte til en ny by, lære en ny jobb og tilbringe mesteparten av tiden på kontoret var faktorer som bidro til usunne vaner. Gjennom å delta i CoH og livsstilscoaching gjorde Andrew ernæring og trening til sine viktigste helsemål. Han gikk over fra å trene om kvelden til å trene om morgenen, og han fikk hjelp til å utvikle ukentlige handlelister med næringsrik mat som han kunne ta med seg på jobben.

  • Andrew Hanna

    Salgssjef
    «Jeg jobber sammen med helseveilederen min for å oppnå disse målene og finne måter å oppnå bedre næring, trening og livsstil på. Det å ha en egen helseveileder som har som oppgave å hjelpe meg å oppnå mine helsemål er en fenomenal ressurs.»

Lukk