Hopp til hovedinnhold
Søk

Slik tiltrekker vi oss de beste ansatte

Vi tiltrekker oss, utvikler og beholder de beste ansatte fra et bredest mulig rekrutteringsgrunnlag, for å oppfylle virksomhetens behov på verdensbasis.

Global arbeidsstyrke 

Vi leter verden over etter dyktige menn og kvinner fra ulike bakgrunner, og vi oppmuntrer dem til å tenke uavhengig, ta initiativ og være innovative. Med vårt fokus på lokal rekruttering har vi en positiv påvirkning på økonomiene i nye markeder og utviklingsmarkeder der vi er aktive.

  • Jennifer M. Chan
    Europe Crude Optimization Manager
    Refining and Supply

    Jennifer begynte karrieren i ExxonMobil som prosesskontaktingeniør i Baton Rouge. Senere ble hun Chemical Plant Technical Manager for anlegget i Singapore. Etter at hun returnerte til Texas som Mont Belvieu Plastics Plant Manager, ble hun sendt til Storbritannia. «Jeg er heldig som har fått muligheten til å jobbe med så mange mangesidige og interessante mennesker over hele verden.».

Hver sommer sponser ExxonMobil over 1000 lærlingplasser og co-op-jobber verden over.

Stipender, legater og lærlingplasser

ExxonMobils lærlingplasser og økonomiske støtteinitiativer spiller en stor rolle i vår mangfoldige rekruttering. Gjennom praktisk arbeidserfaring, stipender og universitetsstipender prøver vi å identifisere de beste og smarteste studentene innen teknologi, ingeniørfag, vitenskap og handel. 

De siste 14 årene har vi bidratt med USD 973 millioner til utdanningsprogrammer verden over.

    

Utdanning

For å hjelpe med å avdekke potensialet i unge hoder støtter vi en hel rekke utdanningsprogrammer verden over. Disse hjelper virksomhetene våre i det lange løp, ved å skape et større rekrutteringsgrunnlag for vitenskapsfolk og ingeniører, og noen av disse jobber senere for oss i energibransjen.  

Utdanningshøydepunkter

National Math and Science Initiative 

Vitenskapsfolk og ingeniører er avgjørende når vi skal løse utfordringene vi står overfor i det 21. århundre. Vi investerer i en rekke programmer som har fokus på å inspirere og forberede studenter på karrierer innen naturvitenskap, teknologi, ingeniørfaget og matematikk. Dette omfatter programmer som National Math and Science Initiative, som støtter økt adgang til kurs på college-nivå for alle studenter og som sørger for at lærere har dyptgående kunnskap om matematikk og naturvitenskap. 

Middle East North Africa Scholars Program (MENA) 

ExxonMobil opprettet MENA Scholars-programmet for å bidra til å utvikle neste generasjons naturvitenskapsledere i regionen. Programmet, som betales av ExxonMobil og administreres av Institute of International Education (IIE) tilbyr eksepsjonelle studenter fra 14 land muligheten til å få en mastergrad i USA. 

Last ned vår brosjyre om mangfold:

Lukk