Hopp til hovedinnhold
Søk

Budskap fra CEO

Darren W. Woods Chairman & Chief Executive Officer

Mangfold og inkludering mht. ferdigheter, kunnskaper og kultur gjør ExxonMobil mer konkurransedyktig, sterkere og bedre i stand til å navigere i den globale energivirksomhetens kompleksitet og konstante endringer.

Mangfold gjør oss sterkere, ved å trekke frem ulike synspunkter og ved å utfordre oss alle, hver dag, til å tenke utenfor våre egne, tradisjonelle referanserammer. Vi forplikter oss å bygge en talentfull og mangfoldig arbeidsstyrke og til å skape et miljø der hver ansatt har muligheten til å utmerke seg ut ifra sine egne resultater. Dette har vært kjerneprinsippene for driften vår i mange år. 

Vår innsats for mangfold og inkludering er omfattende. Den omfatter alt fra å tiltrekke seg og utvikle den beste globale arbeidsstyrken i et arbeidsmiljø som verdsetter unike perspektiver, oppmuntrer til individuell utvikling og som behandler alle ansatte med respekt, til utdanningssamarbeid og tiltak for utvikling av lokalsamfunnet, utviklet for å gjøre liv bedre i områdene vi lever og jobber i. 

Vår globale arbeidsstyrke gjenspeiler lokalsamfunnene og kulturene vi jobber i. Våre formål er å finne og ansette dyktige, engasjerte ansatte, og å gi dem mulighet til å lære, utvikle seg og lykkes. Resultatet er en mangfoldig og allsidig gruppe ansatte, bestående av talentfulle personer med ulike perspektiv og ideer, med grunnlag i deres egen bakgrunn. 

Både ansatte og aksjonærer kan være stolte av vår innsats for mangfold og inkludering, og vi forplikter oss å fortsette med å utvikle en arbeidsstyrke som vil sikre at vi forblir et globalt selskap, i alle ordets betydninger.

Her finner du informasjon om aktuelle karrieremuligheter hos ExxonMobil.

Last ned vår brosjyre om mangfold:

Lukk