Hopp til hovedinnhold
Søk

Kontakter for leverandørmangfold

Velkommen til hjemmesiden til ExxonMobils registreringsprogram for leverandørmangfold.

Bakgrunnsinformasjon om ExxonMobils program for leverandørmangfold

ExxonMobils program for leverandørmangfold er en proaktiv forretningsprosess som gir ulike leverandører lik adgang til innkjøpsmuligheter. Den er i samsvar med prosessene og målene til innkjøpsfunksjonen og leverer varer til laveste totale systemkostnad. For å gjøre forretninger med ExxonMobil må mangfoldige leverandører, som alle andre leverandører, først overholde ExxonMobils vanlige krav til kvalitet, herunder tekniske, driftsmessige og sikkerhetsmessige standarder.


Registrering av leverandørmangfold

Klikk her hvis du er en mangfoldig leverandør som vil registrere deg hos ExxonMobil, eller hvis du allerede har registrert deg og ønsker å oppdatere eller vise profilen din. Hvis vi blir gjort oppmerksomme på muligheter, vil du bli kontaktet av vårt kontor for leverandørmangfold. Ellers forblir profilen din i databasen vår for eventuelle muligheter i fremtiden.


Rapporteringssystem for Prime Supplier klasse 2

Klikk her hvis du har mottatt en e-post fra ExxonMobils gruppe for leverandørmangfold med invitasjon om å delta i vårt nettbaserte rapporteringsystem for Prime Supplier gruppe 2.

Lukk