Hopp til hovedinnhold
Søk

ExxonMobil-geolog i nasjonalt industriprosjekt

23. Jan. 2017

«Energi til nye løsninger» er navnet på Norsk Olje og Gass’ jubileumsprosjekt, som har blitt lansert over hele Norge. Her har en geolog fra ExxonMobils spilt en av hovedrollene.

Velkommen til ExxonMobils ONS-stand

22. Aug. 2016

ExxonMobil Exploration and Production Norway AS ønsker alle velkomne til vår stand ved ONS-utstillingen og konferansen 29. august til 1. september 2016.

Esso Norge AS og SAFE enige om innleieavtale

SAFE-klubben og ledelsen i Esso har etter konstruktiv dialog kommet fram til enighet om avtale for innleie. Det signerte dokumentet tar for seg prinsipper for hvilke jobber som kan bli bemannet av entreprenører pü grunn av midlertidig karakter, og hvilke jobber som er av mer permanent karakter og som vil bli bemannet av egne ansatte.

Sci-Tech Challenge på Universitetet i Stavanger

1. Mars 2016

8. mars møter 178 ungdommer i Tjodhallen ved Universitetet i Stavanger (UiS) for å finne innovative løsninger på en felles energiproblemstilling. Gruppen som presenterer beste løsning kvalifiseres til europeisk finale.

Nasjonal arkivdugnad: Finn din bensinstasjon

1. Feb. 2016

I dag slipper Arkivverket når 600 historiske fotografi av Esso-stasjoner fra hele Norge, og oppfordrer samtidig til nasjonal dugnad: Hjelp oss med å stedfeste fotografier av bensinstasjoner over hele landet, og del dine minner og historier. Kanskje finner du din bensinstasjon?

Lukk