Hopp til hovedinnhold
Søk

Nyheter

Mandag, 1. Aug. 2016  

ONS Young – de som skal endre spillereglene

På denne måten inviterer ONS elever fra videregående skoler i Stavanger-regionen til parallell-arrangementet ONS Young:

"Det er egentlig ganske opplagt: morgendagens ledere er unge mennesker i dag. Det er derfor det er viktig for hele bransjen å sørge for at de skarpeste hodene velger en karriere innen olje og gass. For om du lurer; Ja, det er fortsatt en fremtid innen energi ".

Exxonmobil er vårt ansvar bevisst om å fremme vitenskap, teknologi, ingeniørfag og matematikk - særlig i en tid hvor vår bransje sliter. Verden vil alltid trenge kloke hoder med vitenskapelige og entreprenørielle ferdigheter. Dette er grunnen til at Exxonmobil presenterer, under ONS Young-arrangementet "Future Students’ Days", vårt pan-europeiske STEM-prosjekt (Science, Technology, Engineering & Math) –«Sci-Tech Challenge», som vi kjører sammen med Ungt Entreprenørskap i ti land hvert eneste år.

Her vil vi presentere tre av våre yngre kolleger - en geolog, en økonom og en ingeniør, som vil fortelle om sin reise som studenter og som unge fagfolk i ExxonMobil. Publikum på ONS Young lever i dag i en verden med et stadig økende behov for energi, og vårt mål er å inspirere dem til å velge en karrierevei hvor de både vil kunne være med på å oppdage nye energikilder, samt gjøre allerede eksisterende energikilder mer miljøvennlige.

«Sci-Tech-prosjektet har gitt ExxonMobil muligheten til å fremme kunnskap om mulige karrierealternativer innen vitenskap, teknologi, ingeniørfag og matematikk – samtidig som vi har vært med på å øke energikompetansen hos ungdom på tvers av Eurasia.» sier Aksel Asp, kommunikasjonsdirektør ved ExxonMobil Exploration and Production Norway AS.

Lukk