Hopp til hovedinnhold
Søk

Wholesale Fuels (Forbruker- og industrisalg)

Om Wholesale Fuels (Forbruker- og industrisalg)

ExxonMobils salgsapparat betjener industrisegmentet direkte. Sluttbrukersegmentet betjenes delvis direkte til kundene og delvis gjennom Esso Energi AS og andre forhandlere.

Selskapet leverer kvalitetsprodukter til konkurransedyktige betingelser, støttet av en kunnskapsrik salgsavdeling og kundeserviceapparat.

I marinesegmentet er ExxonMobil en aktiv markedsfører av marin gassolje som møter ECA-kravene og produseres ved vårt raffineri på Slagentangen.

Vil du vite mer om Wholesale Fuels' virksomhet og produkter, vennligst klikk her.

Om Esso Energi AS 

Esso Energi AS er et heleid datterselskap av Esso Norge AS, etablert i 2002 som totalleverandør av parafin, fyringsoljer og diesel til forbruker- og bedriftsmarkedet.

Esso Energi AS leverer både avgiftsbelagt- og avgiftsfri diesel samt fyringsolje og lavsvovel fyringsolje. Vårt distribusjonsnett består av lokale salgsdistributører med bred lokalkjennskap, gode produktkunnskaper og  mange års erfaring.

I tillegg har vi et stort nettverk av ubemannede dieselanlegg hvor våre kunder har tilgang med Esso Energi-kort, samt andre bankkort, og kan fylle diesel døgnet rundt til fordelaktige priser.

Vil du vite mer om Esso Energi AS' virksomhet og produkter, se www.essoenergi.no.

Lukk