Hopp til hovedinnhold
Søk

Bensinstasjoner

ExxonMobil markedsfører produkter under varemerkene Esso og Mobil. Den landsdekkende kjeden av Esso bensinstasjoner teller ca. 250 anlegg, hvorav 14 er ubemannede automatstasjoner under navnet Esso Express. På 107 av stasjonsanleggene står NorgesGruppen for driften av butikkonsepter og bilvaskeanlegg.

ExxonMobils salgsapparat betjener industrisegmentet direkte. Sluttbrukersegmentet betjenes delvis direkte til kundene og delvis gjennom Esso Energi AS og andre forhandlere. Det forhandles alle typer produkter, med spesiell fokus på lavsvovlige og miljøvennlige oppvarmingsprodukter. Selskapet vil fortsatt ha et høyt fokus på det private boligmarkedet. I marinesegmentet er ExxonMobil en aktiv markedsfører av lavsvovlig tungolje som møter ECA-kravene og produseres ved vårt raffineri på Slagentangen.

ExxonMobil er også en viktig aktør i markedet for smøremiddel og spesialprodukt. Våre vitenskapelig, fremstilte syntetiske kvalitetsoljer markedsføres hovedsaklig under merkevarene Mobil 1, Mobil Delvac 1 og Mobil SHC til henholdsvis personbil-, tungtransport- og industrimarkedet. ExxonMobil selger smøreoljer og spesialprodukter både direkte til bedriftskunder og gjennom utvalgte distributører og partnere.

ExxonMobil har en samlet markedsandel på 21 produkter for oljeprodukt i de segmenter selskapet betjener.*

Lukk