ExxonMobils helsekultur

Hos ExxonMobil prioriterer vi medarbeiderhelse U.S. Culture of Health-programmet vårt (CoH) er et sterkt, bevisbasert program som er utviklet for å støtte helsen til medarbeiderne våre og redusere helsekostnadene.

Artikkel

ExxonMobils helsekultur

CoH-programmet er bevisbasert, utviklet for å støtte helsen og velværen til medarbeiderne våre via et omfattende system med materialer og aktiviteter som er skreddersydd til å gjenspeile de forskjellige behovene i forskjellige land. Mer enn 70 prosent av ExxonMobil-medarbeidere har nå tilgang til CoH-programmet, og målet vårt er å sikre at alle medarbeiderne våre har tilgang til et strukturert sett med materialer og ressurser som er relevante for dem, innen de neste årene.

Som en del av ExxonMobils forpliktelse ovenfor medarbeidere bidrar CoH-programmet med å veilede dem på veien til best mulig fysisk, følelsesmessig og økonomisk helse. Ved å støtte total velvære jobber ExxonMobil mot å

  • forbedre livskvalitet ved å hjelpe medarbeidere med å finne riktig balanse fra hele spekteret av personlige og profesjonelle forpliktelser
  • redusere kroniske helserisikoer
  • påvirke sikkerhet på en positiv måte
  • fremme gevinst innen produktivitet, engasjement og utholdenhet
Attest fra deltaker

Ron Kobialka
Ingeniør for fastmontert utstyr, ExxonMobil Research and Engineering Company

CoH-programmet tilbyr flere skreddersydde komponenter for å fremme velvære og en sunn livsstil i hvert land. Noen eksempler på aktiviteter på arbeidsplassen omfatter helsesjekk og utdanningsaktiviteter på arbeidsplassen, noe som hjelper medarbeidere med velværemål, for eksempel økonomisk skikkethet, fysisk aktivitet, ernæring, stress og sykdomsforebygging. ExxonMobil-medarbeidere er stolte over CoH-suksessen sin. Ron Kobialka, ingeniør for fastmontert utstyr, ExxonMobil Research and Engineering Company i Houston Campus i Texas hørte om CoH-programmet på et kvartalsvis sikkerhetsmøte. På det tidspunktet var han overvektig, hadde problemer med porsjonskontroll og trente ikke. Han hadde også problemer fordi han reiste ofte med jobben og var eneforsørger for fire barn, inkludert et barn med særskilte behov. Da bestemte Ron seg for å gjøre noe endringer og begynne å benytte seg av verktøyene og ressursene som er tilgjengelige via CoH-programmet.

Etter å ha brukt disse programressursene, ble han klar over at planlegging på forhånd var nøkkelen, og begynte å pakke sunne måltider til turene sine. Ron begynte å be om en takeaway-boks på restauranter i starten av måltider, slik at han kunne legge halve måltidet i boksen før han begynte å spise. Resultatet er at Ron nå har mer energi, har gått ned i vekt og føler seg bedre i stand til å gi støtten og omsorgen han vil gi til barna sine. «Hvis du fokuserer på å konsekvent ta bedre valg, kommer resultatene garantert», kommenterte Ron.

Relatert innhold