Energi og miljø

Klimaendring

Vi mener at risikoen for klimaendring berettiger handling, og alle må bidra – bedrifter, myndigheter og forbrukere – for å få betydelig fremgang.

Energi og miljø

Forstå klimarisikoer

ExxonMobil-forskere har vært involvert i frontlinjen innen klimaforskning i fire tiår og forstår og jobber mer verdens ledende klimaeksperter. Forskningen vår innen klimavitenskap har resultert i nesten 150 offentlig tilgjengelige avhandlinger, inkludert mer enn 50 fagfellevurderte publikasjoner og nesten 300 patenter for nyskapende teknologiske fremskritt innen reduksjon av utslipp av andre relaterte bruksområder.

ExxonMobils fire tiår med forskning innen klimavitenskap

40 år

med forskning innen klimavitenskap i samarbeid med myndigheter og akademiske institusjoner

Image

ExxonMobil kommer til å fortsette anstrengelsene våre med å levere energien verden trenger, og samtidig håndtere risikoen for klimaendring ved å redusere utslippene våre, hjelpe forbrukere med å redusere sine utslipp og utvikle forskning for å finne ny teknologi med lave utslipp for fremtiden.

Suzanne M. McCarron

Visepresident, sammfunnskontakt og statlig kontakt hos ExxonMobil

Oppsummering om energi og karbon

Posisjonering for en fremtid med energi med mindre karbon

Bedriften vår har en dokumentert historikk med vellykket respons på endringer i samfunnets behov. Vi er i en god posisjon til å dekke kravene til et utviklende energisystem.

Last ned rapporten

Erklæringer om Paris-klimaavtalen

ExxonMobil støtter arbeidet til Paris-underskriverne, bekrefter de ambisiøse målene i denne avtalen og mener at bedriften har en konstruktiv rolle innen utvikling av løsninger.

Finn ut mer