ExxonMobils helsekultur

Hos ExxonMobil prioriterer vi medarbeiderhelse U.S. Culture of Health-programmet vårt (CoH) er et sterkt, bevisbasert program som er utviklet for å støtte helsen til medarbeiderne våre og redusere helsekostnadene.

Artikkel

ExxonMobils helsekultur

CoH-programmet er bevisbasert, utviklet for å støtte helsen og velværen til medarbeiderne våre via et omfattende system med materialer og aktiviteter som er skreddersydd til å gjenspeile de forskjellige behovene i forskjellige land. Mer enn 70 prosent av ExxonMobil-medarbeidere har nå tilgang til CoH-programmet, og målet vårt er å sikre at alle medarbeiderne våre har tilgang til et strukturert sett med materialer og ressurser som er relevante for dem, innen de neste årene.

Som en del av ExxonMobils forpliktelse ovenfor medarbeidere bidrar CoH-programmet med å veilede dem på veien til best mulig fysisk, følelsesmessig og økonomisk helse. Ved å støtte total velvære jobber ExxonMobil mot å

  • forbedre livskvalitet ved å hjelpe medarbeidere med å finne riktig balanse fra hele spekteret av personlige og profesjonelle forpliktelser
  • redusere kroniske helserisikoer
  • påvirke sikkerhet på en positiv måte
  • fremme gevinst innen produktivitet, engasjement og utholdenhet
Attest fra deltaker

Ron Kobialka
Ingeniør for fastmontert utstyr, ExxonMobil Research and Engineering Company

CoH-programmet tilbyr flere skreddersydde komponenter for å fremme velvære og en sunn livsstil i hvert land. Noen eksempler på aktiviteter på arbeidsplassen omfatter helsesjekk og utdanningsaktiviteter på arbeidsplassen, noe som hjelper medarbeidere med velværemål, for eksempel økonomisk skikkethet, fysisk aktivitet, ernæring, stress og sykdomsforebygging. ExxonMobil-medarbeidere er stolte over CoH-suksessen sin. Ron Kobialka, ingeniør for fastmontert utstyr, ExxonMobil Research and Engineering Company i Houston Campus i Texas hørte om CoH-programmet på et kvartalsvis sikkerhetsmøte. På det tidspunktet var han overvektig, hadde problemer med porsjonskontroll og trente ikke. Han hadde også problemer fordi han reiste ofte med jobben og var eneforsørger for fire barn, inkludert et barn med særskilte behov. Da bestemte Ron seg for å gjøre noe endringer og begynne å benytte seg av verktøyene og ressursene som er tilgjengelige via CoH-programmet.

Etter å ha brukt disse programressursene, ble han klar over at planlegging på forhånd var nøkkelen, og begynte å pakke sunne måltider til turene sine. Ron begynte å be om en takeaway-boks på restauranter i starten av måltider, slik at han kunne legge halve måltidet i boksen før han begynte å spise. Resultatet er at Ron nå har mer energi, har gått ned i vekt og føler seg bedre i stand til å gi støtten og omsorgen han vil gi til barna sine. «Hvis du fokuserer på å konsekvent ta bedre valg, kommer resultatene garantert», kommenterte Ron.

Relatert innhold

Helse, miljø og sikkerhet i Norge

Videreføring av det systematiske arbeidet med sikkerhet, helse og miljø pågår med full styrke også i 2018.

Risikostyring Artikkel

Administrasjonssystem for driftsintegritet

Vi er forpliktet til å drive virksomheten på en måte som stemmer overens med de miljømessige og økonomiske behovene til lokalmiljøene der vi opererer, og som beskytter tryggheten, sikkerheten og helsen til våre ansatte, de som er involvert i driften vår, våre kunder og allmennheten.

Risikostyring Artikkel

Administrasjonssystemer, standarder og kontroller

I ExxonMobil tror vi det er mulig å skaffe den energien verden har behov for, samtidig som vi beskytter mennesker og miljø.

Risikostyring Artikkel

Administreringssystem for operasjonsintegritet: En melding fra styreformannen

ExxonMobil står fast ved sin forpliktelse til utmerkede ytelser innen sikkerhet, trygghet, helse og miljø (SSH&E), som vi samlet sett henviser til som Driftsintegritet.

Risikostyring Artikkel

Sette ut OIMS i praksis

For å sikre at alle deler av rammeverket vårt for sikkerhet, trygghet, helse og miljøforhold – Operations Integrity Management System (OIMS) – utføres, kreves det at alle forretningsområdene våre etablerer grundig dokumenterte prosesser.

Risikostyring Artikkel

Valdez-utslippet

Etter et av bunnpunktene i ExxonMobils lange historie, doblet vi innsatsen for å beskytte miljøet, våre ansatte og lokalsamfunnene vi opererer i rundt i verden.

Risikostyring Artikkel