Nyheter

Hold deg oppdatert med det siste nytt fra ExxonMobil.

Se alle pressemeldinger

Esso Norge AS vil ikke importere palmeolje til bruk i drivstoff i 2020. Esso har sikret tilgang på biokomponenter som vil sørge for at vi oppnår innblandingskravet på 20 prosent for 2020 uten bruk av palmeolje. Forøvrig henvises det til vår pressemelding datert 28. januar 2019.

Pressemeldinger Nyheter

Globalt mangfold

ExxonMobil driver virksomhet i nesten alle deler av verden. Mangfoldet av ideer, perspektiver, evner, kunnskap og kultur på tvers av virksomheten vår legger til rette for innovasjon, og er en nøkkelfaktor i vår konkurransekraft.

Karrierer Nyheter

Esso Norge AS (Esso) har besluttet ikke å importere palmeolje til bruk i drivstoff i 2019. Esso har sikret tilgang på biokomponenter som vil sørge for at vi når innblandingskravet på 12 prosent for 2019 uten bruk av palmeolje.

Pressemeldinger Nyheter

ONS 2018 arrangeres i Stavanger fra 27. til 30. august. Innovasjon og ny teknolgi er tema i år. ExxonMobil vil være tilstede med en stand som er lokalisert i Hall 3 – stand 3150. Vi ønsker alle besøkende på ONS 2018 velkommen til ExxonMobil sin stand!

Pressemeldinger Nyheter

Feiring av Verdens malariadag 2018 Verdens malariadag anerkjenner den globale anstrengelsen for å redusere byrden fra malaria. Den finner sted 25. april hvert år og gir en mulighet til å øke bevissthet om og generere støtte for anstrengelsene for å bli kvitt denne sykdommen som kan forhindres og behandles.

Malaria Nyheter