Våre partnere er dedikerte til å redusere trusselen fra malaria

Malaria kan unngås, og det er mulig å behandle og kurere. Takket være bedre kunnskap, og bedre verktøy for å unngå og behandle sykdommen, har dødstallene fra malaria falt med 60 prosent på verdensbasis siden 2000.

Artikkel

Våre partnere er dedikerte til å redusere trusselen fra malaria

Gjennom vårt arbeid i Afrika og Stillehavsområdet, har ExxonMobil sett den katastrofale påvirkningen malaria kan ha på enkeltpersoner, familier og økonomier. Vårt eget program for malariakontroll på arbeidsplassen har hatt stor fremgang. Vi har unngått 2000 tilfeller av malaria siden 2000, og ingen ExxonMobil-ansatte har dødd av malaria siden 2007.

I tillegg til initiativene på arbeidsplassen, investerer ExxonMobil i en rekke programmer som adresserer kritiske utfordringer i kampen mot malaria. Partnerne våre er dedikert til å redusere trusselen fra malaria.

ADPP Angola

ADPP Angolas malariaprosjekt organiserer 4000 skolebarn i kontrollpatruljer for malaria, for å lære opp i hvordan man kan hindre malaria. ExxonMobils partnerskap med ADPP støtter en gruppe for å forhindre malaria i Benguela-provinsen.

Finn ut mer
Africare

Africare lærer opp frivillige helsearbeidere i lokalsamfunn som primært jobber med husstander som ligger landlig til om hvordan man kan hindre og behandle malaria. Sammen arbeider vi for å distribuere livreddende behandling og meldinger til mennesker i Angola, og i samarbeid med National Basketball Association, om det innovative Power Forward- programmet i Nigeria.

Finn ut mer
Friends of the Global Fight

Friends of the Glboal Fight arbeider for å gi teknisk assistanse til den USA-baserte delen av det globale fondet for bekjempelse av AIDS, tuberkulose og malaria. ExxonMobil støtter Friends of the Global Fight for å bidra til å sikre ressurser til det globale fondet.

Finn ut mer
Grassroot Soccer (GRS)

GRS bruker den samlende kraften i fotball til å øke oppmerksomheten rundt malaria og HIV/AIDS blant unge mennesker over hele Afrika. Sammen med ExxonMobil leverer GRS et opplæringsprogram innen hvordan forhindre malaria og idrett i Ekvatorial-Guinea, Mosambik, Nigeria, Papua Ny Guinea, Sør-Afrika og Tanzania.

Finn ut mer
Harvard T.H. Chan School of Public Health

ExxonMobils samarbeidspartnere ved Harvard driver vitenskapelig kunnskap rundt utryddelse av malaria. Tilskudd støtter Dr. Regina Rabinovich ved ExxonMobil Malaria Scholar i Residence og Dr. Dyann Wirths forskningslaboratorium.

Finn ut mer
Jhpiego

I samarbeid med ExxonMobil, implementerer Jhpiego et samfunnsbasert program som hjelper helsearbeidere med å forhindre malaria hos gravide kvinner.

Finn ut mer
Malaria No More

ExxonMobil støtter Malaria No More i Kamerun for å øke bruken av sengenett og for å oppfordre til rask diagnose og behandling.

Finn ut mer
PATH Malaria Vaccine Initiative (MVI)

MVI er et globalt program etablert ved PATH for å fremskynde utviklingen av malariavaksiner. ExxonMobil samarbeider med MVI for å sikre at fremtidige vaksiner er tilgjengelige i utviklingsland.

Finn ut mer
Seed Global Health

Seed Global Health har som mål å forbedre helserelatert infrastruktur i utviklingsland gjennom utplassering av høyt kompetente USA-baserte medisinske frivillige i områder med tropiske sykdommer.

Finn ut mer
Special Olympics

I samarbeid med ExxonMobil og Grassroot Soccer tilbyr Special Olympics et interaktivt helserelatert utdanningsprogram for å forbedre tilgangen til bekjempelse av malaria og andre helsetjenester for personer med intellektuelle handikap i Nigeria. Finn ut mer

ExxonMobil Global Health Scholars på University of Oxford

Programmet ExxonMobil Global Health Scholars på University of Oxford bidrar til å lære opp kommende ledere innen global helse gjennom ExxonMobil-støttede stipender i sitt studieprogram fokusert på global helse.

Finn ut mer
WorldWide Antimalarial Resistance Network (WWARN)

For å bekjempe den alvorlige utfordringen med malariaresistente medisiner, yter WWARN datarressurser av høy kvalitet, tilpassede forskningsverktøy og tjenester, samt en global plattform for å utveksle vitenskapelig og offentlig helseinformasjon.

Finn ut mer

Relatert innhold

Effekter av ExxonMobils malaria-initiativ

Takket være en betydelig lokal og global innsats, har fremgangen når det gjelder reduksjon av malaria vært stor de siste 20 årene. Det gjenstår imidlertid mer arbeid for å sikre at mennesker kan leve sunne og produktive liv, frie fra trusselen denne dødelige sykdommen utgjør.

Malaria Artikkel

Få til fremgang mot malari med ExxonMobil Global Health Scholars på Oxford University

ExxonMobil støtter fremragende studenter fra utviklende og fremvoksende land med å forfølge mastergrader fokusert på global helse på Oxford University.

Malaria Artikkel

Feiring av Verdens malariadag 2018

Verdens malariadag anerkjenner den globale anstrengelsen for å redusere byrden fra malaria. Den finner sted 25. april hvert år og gir en mulighet til å øke bevissthet om og generere støtte for anstrengelsene for å bli kvitt denne sykdommen som kan forhindres og behandles.

Malaria Nyheter