Hopp til hovedinnhold
Søk

ExxonMobil er det største børsnoterte, internasjonale olje- og gasselskapet, og vi bruker teknologi og innovasjon for å bidra til å oppfylle verdens økende energibehov. ExxonMobil i Norge omfatter flere selskaper - bl.a. Esso Norge AS, ExxonMobil Exploration and Production Norway AS og ExxonMobil Production Norway Inc. – som alle er datterselskaper av Exxon Mobil Corporation i USA

Kristin plattform

ExxonMobil i Norge

ExxonMobil i Norge omfatter flere selskaper - bl.a. Esso Norge AS, ExxonMobil Exploration and Production Norway AS og ExxonMobil Production Norway Inc. – som alle er datterselskaper av Exxon Mobil Corporation i USA. Esso Norge AS ivaretar driften av alle oppstrøms- og nedstrømsaktiviteter i Norge. Her omtales selskapene som ExxonMobil i Norge.

Helse, miljø og sikkerhet i Norge

Vårt engasjement for høye etiske standarder, overholdelse av lover og regler, og integritet reflekteres i vår sikkerhets- og miljøpolitikk og våre praksiser over hele verden.

Ocean travellar historic

Vår historie i Norge

Historien bak ExxonMobils 125 år i Norge er også i stor grad historien om Norges framvekst som moderne land.

Jan Åge Hansen

Ledelse

ExxonMobil har en lang lederskapshistorie innen petroleums- og petrokjemibransjene.

Veiledende prinsipper

Exxon Mobil Corporation går inn for å være verdens ledende olje- og petrokjemiselskap. Derfor må vi kontinuerlig oppnå overlegne økonomiske og driftsresultater mens vi samtidig overholder høye etiske standarder.

Lukk