Hopp til hovedinnhold
Søk

Smøremidler

ExxonMobil Lubricants & Specialties tilbyr noen av verdens ledende smøreoljer, med optimal ytelse og innovasjon som kjennetegn. Disse er respekterte og pålitelige merkevarer satt pris på av både forbrukere og forretningspartnere.

Smøreolje for personbiler

Mobil 1™ — for maksimal ytelse

Verdens ledende varemerke innen motoroljer, Mobil 1, er utviklet for å gi maksimal ytelse og beskyttelse under alle kjøreforhold. Mobil 1 er ledende også innen motorsport og velges av fleste motorprodusenter som fabrikkfylling enn noen annen motorolje.

Smøreolje for tyngre kjøretøy

Mobil Delvac™— Kraftig smøreolje for tyngre kjøretøy

ExxonMobil Lubricants & Specialties har spesialisert seg innen smøreoljer for tyngre kjøretøy i over 80 år. Gjennom disse årene har sjåfører og transporteiere stolt på Mobil Delvac som deres foretrukne smøreolje. Mobil Delvac teknologien er også valgt av mange av verdens ledende motorprodusenter for tungtransporten.

Smøreolje til industrien

Påser at fabrikker og maskiner får økt produktivitet.

For over 100 år siden etablerte vi et rykte som leverandør av de mest avanserte smøremidler for industrien, med vår kunnskap, våre programmer og verktøy for å kunne bringe våre kunder til nye høyder når det gjaldt deres produktivitet.

Smøreolje til marine aktiviteter

Vi beskytter motorer og utstyr for noen av verdens viktigste flåter.

Som ledende leverandør av marine smøreoljeprodukter, kan vi hjelpe din flåte å driftes mer effektivt. La oss vise deg hvordan.

Smøreolje til flyindustrien

Avansert smøreolje for kommersiell og generell flyindustri.

Vi tilbyr de nyeste syntetiske turbinoljer, hydraulikkoljer og flyfett til våre kunder. Vi har også et bredt sortiment av smøreoljeprodukter for flyindustrien generelt.

Baseoljer

Vi tilbyr en pålitelig tilgang på høykvalitets baseoljer.

Som en av verdens største leverandør av baseoljer, vil vi bestrebe oss på å gi markedet en optimal produksjonskapasitet.

Lukk